Onze werkwijze

De business coach van De Derde Richting biedt een uitgebreide reeks methodieken en werkwijzen om jou als organisatie te ondersteunen bij het behalen van je doelen.

Onze veelzijdige aanpak omvat onder andere:

 • Doelgerichte coaching: Samen met de ondernemer stellen we duidelijke doelen op en creëren we een gedegen plan van aanpak om deze te bereiken. De coach helpt bij het identificeren van obstakels en het ontwikkelen van strategieën om deze te overwinnen, zodat je gestaag vooruitgang boekt.
 • Competentiegerichte coaching: We helpen ondernemers bij het ontwikkelen van cruciale vaardigheden die van belang zijn voor het succes van hun onderneming, zoals leiderschap, communicatie en sales vaardigheden. Hierdoor versterken we zowel het individu als het bedrijf als geheel.
 • Actiegerichte coaching: Onze coach zorgt ervoor dat je niet alleen plannen maakt, maar ook actie onderneemt en veranderingen implementeert. We stellen actieplannen op en houden regelmatige opvolgingssessies om ervoor te zorgen dat je bedrijf op koers blijft.
 • Systeemgerichte coaching: Door nauwgezet te kijken naar de interne systemen en processen van je onderneming, kunnen we suggesties doen voor verbetering. Dit kan variëren van het optimaliseren van bedrijfsprocessen tot het herstructureren van de organisatie om efficiëntie te vergroten.
 • Reflectieve coaching: We stimuleren ondernemers om kritisch naar hun eigen gedrag en denkpatronen te kijken en suggesties te doen voor verbetering. Reflectiesessies, zelfevaluaties en feedback van anderen spelen hierin een belangrijke rol.

Het gebruik van deze methodieken en werkwijzen stelt je in staat om duurzame resultaten en succes te behalen in je bedrijf of afdeling. Onze business coach helpt je bij het kiezen van de juiste aanpak die naadloos aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen.

Als De Derde Richting maken we gebruik van de krachtige benadering van de ‘zeven eigenschappen’, ontwikkeld door Covey, om individuen te helpen bij het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en effectiviteit in zowel hun werk als hun privéleven. Deze veelzijdige methodiek is toepasbaar op alle niveaus van de organisatie, van management tot alle afdelingen en individuele medewerkers. Door te investeren in mensen, kan je organisatie duurzaam veranderen en klaar zijn voor de toekomst, die voortdurend onderhevig is aan veranderingen. Het creëren van een cultuur van flexibiliteit en het stimuleren van zelfsturing bij het personeel en teams is cruciaal voor het behalen van succes in deze dynamische markt.

De zeven eigenschappen richten zich op persoonlijk succes, effectieve samenwerking en persoonlijke groei op lange termijn. Deze methodologie stelt individuen en organisaties in staat om hun doelen te bereiken, sterke relaties op te bouwen en een goede balans tussen werk en privéleven te behouden.

Als je klaar bent om deze waardevolle investering in je bedrijf te doen, neem dan contact op met De Derde Richting voor een vrijblijvend gesprek. Samen zullen we een op maat gemaakt plan ontwikkelen om je organisatie te versterken en te laten floreren in de snel veranderende markt.

Investeer in mensen en maak het verschil voor de toekomst van je organisatie!

 

–>
 1. Stap 1

  We maken vrijblijvend kennis en luisteren naar uw wensen en ideeën, wij leggen onze werkwijze uit.

 2. Stap 2

  We lopen mee, vragen en onderzoeken. De Derde Richting presenteert een plan van aanpak. Dat is maatwerk. Als we voor elkaar kiezen gaan we verder op pad.

 3. Stap 3

  We gaan problemen aanpakken, systemen aanpassen, mensen duurzaam in hun kracht zetten! Om zodoende samen naar de ’top’ te te gaan, we zijn onderweg…

 4. Stap 4

  In de praktijk lopen we tegen zaken aan, we passen ons aan en stellen bij. We coachen en motiveren mensen. We gaan voor het hoogst haalbare!

 5. Stap 5

  We naderen het einde de finish, maar we zijn nog niet helemaal klaar. Uw organisatie gaat duurzaam veranderd, iedereen investeert. Uw organisatie kan nu gezond verder. Wij zijn er maar u kan bijna zonder, wij nemen gepaste afstand.

 6. Stap 6

  We zijn aangekomen, u heeft ervaren dat investeren in mensen zin heeft. U heeft ervaren dat een andere kijk een andere aanpak u bij uw ‘schatkist’ heeft gebracht!

contact-img
-->