Duurzame investering

Een gedachte-experiment: denk je even mee!

Stel je voor dat je verandering in je leven wilt. Of je nu een probleem ervaart, een verlangen hebt of de behoefte voelt aan verandering, je wilt actie ondernemen.

Vaak grijpen we naar uitjes, zoals een weekendje weg, om te ontspannen en stress te verminderen. Maar na terugkomst vallen we vaak terug in hetzelfde oude patroon. Ook zie je dat vermoeidheid en gebrek aan motivatie je sociale leven beïnvloeden.

Misschien bezit je een sportschoolabonnement, maar blijf je liever voor de tv hangen. Zelfhulpboeken en podcasts leveren niet altijd de gewenste verandering op. Diëten mislukken en ambities verstoffen.

De tijd die je online doorbrengt, biedt geen echte voldoening, terwijl anderen gelukkig lijken. Je wilt veranderen, maar actie ondernemen blijkt een uitdaging. Herkenbaar? Hoe ga je hiermee om?

OF

Investeer eenmalig in jezelf voor een duurzame verandering! Maak vandaag een afspraak met De Derde Richting. In vier tot acht sessies begeleiden we je naar blijvende verandering. Een efficiënte en kosteneffectieve keuze. Verdien een gelukkig, autonoom en vrij leven vol vreugde!

Actief werken aan doelen biedt meer tijd voor andere belangrijke zaken. Overweeg je actie of blijf je in dezelfde situatie?

De keuze is aan jou. Wat wordt jouw volgende stap?

TARIEVEN 2023

Locatie Beekbergen

€ 90,00 euro per 1,5 uur per bijeenkomst (doorgaans 4 – 6 bijeenkomsten)

Wandelcoaching – locatie Loenermark – Loenen

€ 125 euro per 2 uur per bijeenkomst (doorgaans 4 – 6 bijeenkomsten)

Betaling contant of per factuur achteraf – tarieven zijn incl. b.t.w.

Zakelijke tarieven op aanvraag en afhankelijk van de vraagstelling.

–>

De Derde Richting is bewust niet aangesloten bij welke instantie dan ook, omdat wij het belangrijk vinden om vrij te handelen en niet bijvoorbeeld door zorgverzekeraars te worden gestuurd in bepaalde stappen en/of protocollen of behandelrichting of methodiek. Professioneel maatwerk en onze creatieve benadering, de uiterste zorg en aandacht die wij verlenen en onze eigen bewezen succesvolle benadering zijn uniek en zeer effectief. Deze vrijheid willen we altijd voor u waarborgen en inzetten voor een duurzame verandering. Het zou ‘gek’ zijn als wij u vrijheid en autonomie aanleren en onze organisatie door structuren van buitenaf laten beperken.

Geïnteresseerd in hulp bij jouw persoonlijke ontwikkeling?

contact-img
-->