Jouw doel

Wat is jou doel? Waaraan wil jij werken? Heb je een wens of een diep verlangen tot verandering. Wil je zelfstandiger tot keuzes komen? Meer vrijheid en geluk ervaren? Er zijn een tal van wensen en behoeften waaraan iemand aan wil werken. Dat is mooi! Want als je kiest om te investeren in jezelf dan helpen wij je graag verder naar een duurzame verandering. 

Hieronder tref je al een tal van gebieden aan waaraan je kan werken.

Zit jouw vraag, hieronder niet tussen geen probleem! Wat je vraag ook is, wij helpen je graag verder.

Wat is jouw doel?

KIJK HIERONDER

–>

Angst overwinnen

Angst kan je op verschillende manieren tegenhouden in je persoonlijke ontwikkeling. Angst kan je ook ziek maken zodat je klachten kan ervaren zowel psychische- als lichamelijk klachten.

Lees meer

Ander leven

Soms zit je vast in je leven en denk je: Is dit het? Moet ik zo nog jaren verder? Dit leven is niet wat ik wil, ik wil eigenlijk wat anders! Er bekruipt je een gevoel van ongemak en ontevredenheid.

Lees meer

Autonoom worden

Autonomie is het vermogen om zelfstandig te handelen, onafhankelijk te beslissen en jezelf te leiden zonder externe controle of invloed.

Lees meer

Burn-out voorkomen

Het zou fijn zijn als we een burn-out kunnen voorkomen. Als je er op tijd bij bent, dan kun je makkelijker het roer omgooien.

Lees meer

Carrière switch maken

Een carrièreswitch maken kan een spannende en uitdagende stap zijn, maar het kan ook een waardevolle ervaring zijn die je professionele en persoonlijke groei kan bieden.

Lees meer

Eenzaamheid oplossen

Eenzaamheid ervaren is zeer vervelend. Iedereen voelt zich wel eens eenzaam of alleen, zelfs binnen een relatie of gezin. Ook kan de eenzaamheid toeslaan als je zonder partner leeft.

Lees meer

Gelukkig zijn

Wat is gelukkig zijn? Iedereen wil het zijn, maar de vraag is wat betekent dat voor jou? Waar zit jouw geluk, waar kan je het vinden?

Lees meer

Holistische leefwijze

Wat is een holistische levensstijl? Een holistische levensstijl gaat erover dat je in balans komt tussen de verschillende aspecten van je leven.

Lees meer

Leefstijl veranderen

Jij kan op vele gebieden balans aanbrengen voor een gezond bestaan. Als zaken niet in evenwicht zijn gaat de weegschaal de verkeerde kant op.

Lees meer

Negatieve gedachten loslaten

Iedereen heeft een ‘stemmetje’ in zijn hoofd en het ‘ego/bewustzijn’ beschermt je tegen (grote) fouten. Maar gedachten kunnen ook negatief worden of je piekert heel vaak.

Lees meer

Onzekerheid overwinnen

Iedereen is in bepaalde situaties weleens onzeker. Maar als je door je onzekerheid niet meer verder komt en uiteindelijk stil komt te staan dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Lees meer

Relatieproblemen oplossen

Het leven is waardevol omdat je onderdeel uitmaakt van een groter systeem met andere mensen. Uit onderzoek blijkt dat geluk voor een groot deel afhankelijk is van andere mensen binnen jou leven.

Lees meer

Stress verminderen

We leven in een drukke maatschappij waarin we veel moeten organiseren. De informatiestroom is aanzienlijk toegenomen.

Lees meer

Zelfbeeld verbeteren

Iedereen is goed zoals hij/zij is. Je bent al compleet en af. Maar vaak vinden we dat zelf niet zo. We moeten van alles en we zijn zo tevreden over onszelf.

Lees meer

Zelfredzaamheid stimuleren

Zelfredzaamheid betekent verantwoordelijkheid nemen voor je eigen bestaan. Het is belangrijk om zelfregie te ontwikkelen binnen je eigen bestaan.

Lees meer

Zelfvertrouwen vergroten

Wat is het waardevol je zelfvertrouwen te vergroten. Want als je met zelfvertrouwen in het leven staat kom je zekerder over en gaan dingen makkelijker.

Lees meer

Zelfmanagement bevorderen

Wat is zelfmanagement? Het is het vermogen om bewust controle te hebben over je eigen leven, inclusief je gedachten, emoties en gedragingen.

Lees meer
Persoonlijke hulp op maat
Met beide benen op de grond
Unieke aanpak per individu 12
contact-img
-->