Voor wie

Welkom bij De Derde Richting!

Bij ons geloven we sterk in de kracht van verandering en de onbegrensde mogelijkheden die het leven te bieden heeft. Als een toonaangevend coachingbedrijf zijn we er om jou te begeleiden op jouw reis naar persoonlijke groei en transformatie. Of je nu op een kruispunt in je leven staat, een nieuwe richting wilt inslaan of simpelweg de volgende stap wilt zetten, wij zijn er om je te ondersteunen en te inspireren.

Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden op diverse gebieden van je leven. Of het nu gaat om het najagen van je passies en dromen, het verbeteren van je relaties, het vergroten van je zelfvertrouwen, het overwinnen van obstakels, of het vinden van balans tussen werk en privé, we bieden begeleiding die is afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen.

Net zoals de natuur altijd evolueert en transformeert, bieden we een veelheid aan voorbeelden van mensen die met behulp van onze coachingprogramma’s hun levenspad hebben veranderd. Van de vastberaden zakenvrouw die haar passie vond en een succesvolle ondernemer werd, tot de twijfelende kunstenaar die eindelijk zijn creatieve stem vond en zijn werk nu verkoopt.

Onze aanpak is holistisch en persoonlijk. We werken met jou samen om inzicht te krijgen in je drijfveren, je belemmeringen te overwinnen en je potentieel volledig te benutten. Door middel van inspirerende gesprekken, doelgerichte actieplannen en ondersteunende tools zullen we je begeleiden naar een leven dat vervuld is van voldoening en betekenis.

Sta open voor verandering, omarm de kansen en ontdek de derde richting die jouw leven kan transformeren. Neem vandaag nog contact met ons op en begin jouw reis naar een positieve en blijvende verandering. Samen creëren we een pad dat leidt naar een toekomst vol potentieel en persoonlijke triomfen.

Herken je je hierin? De lijst is zeker niet compleet….. 

Ik wil een gelukkiger en lichter leven en meer blijdschap en vreugde

Ik wil minder overprikkeling en wil werken aan mijn (brun-out) klachten

Ik wil meer balans in mijn werk en privé

Ik wil minder nativiteit in mijn bestaan, minder negatief denken of piekeren

Ik wil af van mijn symptomen van (winter-)depressie af

Ik wil werken aan mijn relatie en communicatie problemen, met me partner, de kind(-eren), vriend(-en) of de collega(’s)

Je wil meer leiding over me eigen leven, mijn autonomie vergroten

Je wil oude pijn en verdriet verwerken en opruimen een plaatsje geven

Ik wil leren loslaten en accepteren

Ik wil voor jezelf leren opkomen en meer weerbaarder worden, nee durven zeggen

Ik wil een ander leven leiden of me leven omgooien

Ik ben niet tevreden over wat ik nu doe en waar ik sta op dit moment in mijn leven

Leef ik wel samen met de juiste partner of ik ben niet gelukkig binnen mijn relatie

Ik maak vaak de zelfde fouten met het zelfde (negatieve) resultaat als uitkomst

Ik wil mijn carrière veranderen maar ik weet hoe te beginnen

Ik wil me passie ontdekken en me leven daarop aanpassen

Ik wil me missie en levensdoel uitzoeken en formuleren

Ik voel me vaak eenzaam en verdrietig ook wel vaak triest, dat wil ik aanpakken

Ik wil stress en chaos verminderen en meer rust ervaren

Ik wil onverklaarbare lichamelijk of psychische klachten verhelpen

Ik wil beter slaper en uitgeruste wakker worden

Ik voel me vaak vermoeid en lusteloos waar ligt dit aan

Ik wil me onzekerheid leren overwinnen en mijn zelfvertrouwen vergroten

Ik wil mijn leven omgooien, maar waar te beginnen

Ik wil van mijn negatieve gedachten af en pieker heel veel daar wil ik vanaf

Ik wil mijn zelfbeeld veranderen, sterker worden

Ik wil meer zelfmanagement en meer regie over mijn eigen bestaan

Ik wil mijn leefstijl veranderen, afvallen of een gezonder leven leiden

Ik wil geen angst en wil mijn angst overwinnen

Je bent bang en komt niet tot beslissingen

Je weet dat je iets anders wil maar weet niet wat

Of u heeft een andere vraag, wens of verlangen, laat het ons weten!

Je kan bij De Derde Richting terecht voor de hier bovenstaande voorbeelden. Deze lijst is zeker niet compleet, want vragen zijn er in alle soorten en ieder mens is anders. Eigenlijk is elke (hulp)vraag oké! Als je vastloopt of niet verder kunt, dan is er ”werk aan de winkel”. Schroom dus niet te bellen als uw voorbeeld er niet tussen staat dat geeft niets, neem gerust contact met ons op.

–>

De Derde Richting is er voor iedereen vanaf 21 jaar. Echter behandelen wij geen minderjarigen omdat onze expertise daar niet op is afgestemd. Ervaart u problemen in de opvoeding/gezin, dan kunt u wel bij ons terecht. Natuurlijk zijn we er voor alle uiteenlopende persoonlijke ontwikkelingsvraagstukken.

Wij maken ook onderscheid in de zwaarte van de vraag/problematiek. Als voorbeeld: als u in een depressie verkeert, moet u wellicht allereerst naar uw huisarts en misschien naar een psycholoog worden doorverwezen. Later, als u stabieler bent, kunnen we wel samen optrekken en iets voor je betekenen. Dit geldt ook voor een zware burn-out waar u middenin zit; dan is eerst rust essentieel. Veranderen kost energie en dat heeft u op dat moment simpelweg niet. Dan is dat niet het juiste moment om bij ons te starten. Als u echter tegen deze symptomen aan zit of na de rustperiode, kunt u wel bij ons terecht. Want voorkomen is beter dan genezen (achteraf), maar na een burn-out kan je ook een traject starten om te voorkomen dat je nogmaals het zelfde zal overkomen.

Iedereen worstelt wel eens met een uitdaging in zijn/haar leven. We komen allemaal een keer op een T-splitsing en kunnen dan niet goed kiezen. Het leven is soms lastig en complex en we zien even niet wat we moeten doen. We moeten rekening houden met de beperkingen en gestelde eisen van je zelf of andere of we hebben (beperkende) overtuigingen die ons houden waar we nu staan. We maken keer op keer dezelfde ‘fouten’ of keuzes die steeds de zelfde uitkomst hebben of je kiest daardoor steeds de verkeerde partner.

Het is zinvol om met een onafhankelijke derde met een helikopterview naar je eigen bestaan te kijken. Door zelfonderzoek kan je een hoop leren en de juiste focus maken. Waar ligt het probleem en waaraan moet je werken? Mensen in je eigen omgeving komen vaak met goedbedoelde ‘dooddoeners’ en ‘quick-fix’ adviezen. Maar binnen De Derde Richting doen we gedegen onderzoek en komen we met een plan van aanpak dat zal leiden naar duurzame, blijvende verandering voor de toekomst.

Dus een eenmalige duurzame investering in je eigen bestaan!

Geïnteresseerd in hulp bij jouw persoonlijke ontwikkeling?

contact-img
-->